Comol5

Weekendafsluiting A4 & heiwerkzaamheden

7 oktober 2020 | A4Nieuws | Irene van Oudenniel

Komend weekend is de A4 tussen Leiden en Leidschendam gedeeltelijk afgesloten. Tussen de autoweg N11 en het Prins Clausplein is de A4 richting Den Haag afgesloten, richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar.

De werkzaamheden
In opdracht van Rijkswaterstaat bouwt Comol5 een nieuwe duiker onder de A4 bij Leidschendammerhout (hectometerpaal 42.28). De duiker is nodig voor een goede waterhuishouding in het gebied van de Starrevaartpolder en de Damhouderpolder. Ook voeren we werkzaamheden uit voor het verleggen van de A4 voor de RijnlandRoute. De rijbaan richting Den Haag is in september al verlegd naar de definitieve locatie onder de fly-overs van het nieuwe knooppunt Hofvliet. Na dit weekend, op maandag 12 oktober, is ook de rijbaan richting Amsterdam verlegd. Op zaterdag 10 oktober overdag worden de funderingspalen geheid voor de wegportalen op het nieuwe wegdeel. Lees meer over de werkzaamheden.

 

Omleidingen snelweg A4
De afsluiting start vrijdag 9 oktober 21.00 en duurt tot maandag 12 oktober 2020 05.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur. Plan uw reis via de website van Rijkswaterstaat Geplande wegwerkzaamheden.
– Het verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid via de snelwegen A12 en de A2.
– Het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de snelweg A44.
– Het lokale verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44.

 

Zoekvenster sluiten